Braveco

Braveco Bouwbedrijf BV is hét bouwbedrijf dat met u meedenkt voor de juiste oplossing rondom uw bouwproject. Alle projecten in utiliteitsbouw, woningbouw en interieurbouw pakken wij graag samen met onze vakbekwame medewerkers voor u op!

Voor al uw projecten in de utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij de beste bouwoplossing. Vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke bouw zijn wij er voor u.

Een woning bouwen brengt voor iedereen andere mogelijkheden met zich mee. Wij bedenken samen met u de beste oplossing voor uw woning. Bouw uw huis met een bouwbedrijf dat met u meedenkt.

Samen met onze vakkundige medewerkers maken wij een passend interieur voor uw bedrijfspand. Voor inrichtingen op maat gemaakt, is Braveco het bouwbedrijf dat dit voor u kan realiseren.

Braveco is specialist in het verbouwen en onderhouden van uw pand. Wij zijn een jong en fris bedrijf met veel innovatieve ideeën. Wij zetten deze ideeën graag voor u om in
werkelijkheid!

Projecten

Als bouwbedrijf hebben wij diverse projecten uitgevoerd in verschillende sectoren.
Bekijk ons werk en krijg een indruk van hoe wij op een professionele en veilige manier te werk gaan.

Wie zijn wij

Braveco Bouwbedrijf is een betrouwbare bouwpartner die meedenkt en voorziet in uw behoeften.

Wij zijn gespecialiseerd in:

– Nieuwbouw en renovatie
– Zakelijk en particulier
– Interieur- en woningbouw

Wij realiseren diverse uiteenlopende projecten waarbij wij garant staan voor kwaliteit. Braveco verzorgt het gehele bouwtraject, van ontwikkeling tot uitvoering. Wanneer u dat wenst, kunnen wij de benodigde vergunningen voor u aanvragen

Wat doen wij?

Braveco is een allround bouwbedrijf met enthousiaste vakbekwame medewerkers. Of het nu gaat om een kleine bouwkundige aanpassing of om het bouwen van een compleet nieuwe bedrijfshal met kantoorruimte, wij kunnen het voor u waarmaken.

De betrokken medewerkers van Braveco Bouwbedrijf BV zijn in het bezit van hoogwerker en heftruckcertificaten. Daarnaast hebben zij ook allemaal een eigen vakgericht diploma op zak. Braveco is VCA-gecertificeerd, wat betekent dat wij op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier ondernemen.

Wethouder Buitenhuisstraat 11
7951 SJ Staphorst
0522-460002
info@bravecobouw.nl

KvK: 05065903

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search